το tamigo είναι ιδανικό για πολλούς τύπους επιχειρήσεων.

Επιλέξτε έναν κλάδο για να μάθετε περισσότερα:

Λιανικό εμπόριο
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Καταστήματα ένδυσης και υπόδησης
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Σούπερ-μάρκετ
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Πρατήρια καυσίμων
Υπηρεσίες φιλοξενίας
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Εστιατόρια
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Ξενοδοχεία
Checkbox checked
Checkbox unchecked
café
Άλλο
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Μονάδες υγειονομικής φροντίδας
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Δημόσια ιδρύματα
Checkbox checked
Checkbox unchecked
Αρτοποιεία
Καταστήματα ένδυσης και υπόδησης
Σούπερ-μάρκετ
Πρατήρια καυσίμων
Εστιατόρια
Ξενοδοχεία
café
Μονάδες υγειονομικής φροντίδας
Κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
Δημόσια ιδρύματα
Αρτοποιεία

Είτε είστε ένα μικρό κατάστημα είτε μια μεγάλη αλυσίδα, είτε είναι περίοδος αιχμής είτε χαμηλής κίνησης, έχει ζωτική σημασία να έχετε το σωστό προσωπικό τη σωστή στιγμή. Εύκολος προγραμματισμός και καταχώριση ωρών για να εξοικονομείτε χρόνο και να διατηρούνται ενημερωμένοι οι εργαζόμενοί σας. Μπορείτε να εκτελείτε συγκριτική αξιολόγηση των καταστημάτων ή των τμημάτων από τα κεντρικά γραφεία, καθώς οι πληροφορίες κοινοποιούνται σε ολόκληρη την εταιρεία. Ενισχύστε την παραγωγικότητα, αυξήστε τις πωλήσεις και ελαχιστοποιήστε το κόστος εργασίας.

Το tamigo βοηθά τα σούπερ-μάρκετ να προγραμματίζουν αποτελεσματικά τις βάρδιες, να ελέγχουν το κόστος εργασίας και να εκσυγχρονίζουν τις διαδικασίες μισθοδοσίας. Καθώς επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε ολόκληρο το προφίλ στελέχωσής σας, το tamigo διευκολύνει την πρόβλεψη και τον προγραμματισμό του σωστού αριθμού ατόμων του προσωπικού τη σωστή χρονική στιγμή, και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να βλέπετε τα τρέχοντα και τα μελλοντικά ποσοστά ωρομισθίων. Με το tamigo μπορείτε να δημιουργείτε ακόμη και αυτόματες συμβάσεις.

Ανεξάρτητα από τη σαιζόν, ένα ενημερωμένο πρόγραμμα βαρδιών και η αποτελεσματική επικοινωνία με το προσωπικό αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για κάθε πρατήριο καυσίμων. Αντί να διαχειρίζεστε τις βάρδιες σε υπολογιστικά φύλλα ή σε χαρτί, το tamigo εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε σε πιο σημαντικά πράγματα – όπως η εξυπηρέτηση των πελατών. Προγραμματίστε τις βάρδιες ανάλογα με την κίνηση, δείτε μια επισκόπηση της οικονομικής κατάστασής σας, ελέγξτε το κόστος εργασίας και φέρτε πιο κοντά τα μέλη του προσωπικού σας μέσω της online επικοινωνίας.

Η δημιουργία ενός αποτελεσματικού προγράμματος βαρδιών μπορεί να είναι χρονοβόρα για τους ιδιοκτήτες εστιατορίων. Το tamigo σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τις βάρδιες μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του προσωπικού σας. Ελέγξτε τα κόστη μισθοδοσίας, κάντε εκτίμηση των μελλοντικών εσόδων και προγραμματίστε τις ώρες των εργαζομένων ανάλογα με τα καθήκοντα, τις δεξιότητες και τη διαθεσιμότητά τους.

Τα ξενοδοχεία πρέπει να εκτελούν χρονοβόρες διοικητικές εργασίες και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών τους. Έχει ζωτική σημασία να διαθέτουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα βαρδιών και εργαζομένους με κατάλληλες δεξιότητες. Το tamigo βοηθά στην αυτοματοποίηση των εργασιών όπως η δημιουργία των βαδιών, ο υπολογισμός του κόστους εργασίας και η συμπλήρωση των φύλλων ωρών εργασίας. Διατηρώντας τις πληροφορίες σε ΕΝΑ και μόνο μέρος, μπορείτε να έχετε άμεσα μια επισκόπηση των μεταβαλλόμενων βαρδιών, των τμημάτων του ξενοδοχείου και των ημερολογιακών συμβάντων.

Το tamigo είναι ιδανικό για τα café – είτε είστε ένα μικρό, ανεξάρτητο café είτε μια μεγάλη αλυσίδα. Το tamigo σας βοηθά να μειώσετε τις εργασίες που εκτελούνται με το χέρι και παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της επιχείρησής σας. Διαχειριστείτε τις βάρδιες και τις καταχωρίσεις των ωρών και εξασφαλίστε την παροχή σωστών ωρομισθίων κάθε φορά. Το tamigo γνωρίζει ακόμα και πώς να διαχειριστεί τα φιλοδωρήματα και τις υπερωρίες. Αυξήστε τα κέρδη και παρακολουθήστε το κόστος εργασίας σας.

Στον τομέα της υγειονομικής φροντίδας, είναι σημαντικό να αφιερώνεται όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος και ενέργεια στους ασθενείς. Με τόσους πολλούς εργαζομένους και ακανόνιστες ώρες εργασίας εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, η εξασφάλιση μιας ολοκληρωμένης επισκόπησης μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Το tamigo λύνει αυτά τα ζητήματα και σας δείχνει ποιος έχει υπηρεσία και πότε. Χρησιμοποιήστε το σωστό προσωπικό τις κατάλληλες ώρες και συγκεντρώστε πολύτιμες γνώσεις για την παραγωγικότητα και το κόστος εργασίας σας.

Το tamigo βοηθά τους επικεφαλής ενός κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης παρέχοντάς τους μια πλήρη εικόνα για το ποιος εργάζεται, πότε και με τι. Μπορείτε εύκολα να διασυνδέσετε το tamigo με άλλα συστήματα για να βλέπετε τις πωλήσεις κάθε εργαζόμενου ανά ώρα. Μειώστε την τάση για απουσίες, δημιουργήστε αναφορές για τις μεταβολές του προσωπικού και κοινοποιήστε πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των πελατών. Βελτιώστε τα οικονομικά της εταιρείας σας με τα εργαλεία πρόβλεψης του tamigo.

Το tamigo βοηθά τους επικεφαλής των δημοσίων ιδρυμάτων να προγραμματίζουν αποτελεσματικά τους πόρους τους και να κοινοποιούν τις σχετικές πληροφορίες μέσα στον οργανισμό. Μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα τους κανονισμούς για την εργασία και τις συμφωνίες με τους συλλογικούς φορείς. Η διαχείριση απουσιών γίνεται με εύκολο κατανοητό τρόπο και χωρίς κόπο. Το tamigo είναι εύχρηστο και προωθεί τη κοινή χρήση της γνώσης και την online επικοινωνία μέσα από ΜΙΑ μόνο λύση.

Είτε εργάζεστε σε ένα μικρό, ανεξάρτητο αρτοποιείο είτε σε μια μεγάλη αλυσίδα, το tamigo σας βοηθά να μειώσετε τις εργασίες που εκτελούνται με το χέρι και παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της επιχείρησής σας. Με το tamigo, μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις βάρδιες, τις απουσίες, τις καταχωρίσεις ωρών και την επικοινωνία με τους εργαζομένους σας. Αυξήστε τα κέρδη και παρακολουθήστε το κόστος εργασίας σας.

Έχουμε πολλούς εργαζομένους μερικής απασχόλησης, καθώς χρειαζόμαστε ορισμένα άτομα μόνο τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα. Κατά συνέπεια, γίνονται συχνά πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα βαρδιών, αλλά με το tamigo η διαχείριση αυτών των αλλαγών γίνεται εύκολα με ελάχιστους διοικητικούς πόρους.

Το tamigo έχει δώσει τόσο στην έδρα της επιχείρησης, όσο και στους προϊσταμένους των κατά τόπους καταστημάτων τη δυνατότητα να προβλέπουν το κόστος εργασίας και τις μεταβολές του προσωπικού – και αυτά τα στοιχεία μπορούν να εμφανίζονται σήμερα, αύριο και τρεις μήνες από σήμερα.

Είναι απίστευτα σημαντικό να μπορούμε να βλέπουμε το κόστος των προγραμματισμένων βαρδιών μας την ώρα που τις καθορίζουμε. Επιπλέον, το tamigo παρουσιάζει με ακρίβεια το κόστος εργασίας έναντι των εσόδων σε όλα τα εστιατόρια.

Το tamigo δημιουργεί μια επισκόπηση και αυτό σημαίνει ότι παραμένετε πάντα ενημερωμένοι. Γι' αυτόν τον λόγο, το tamigo είναι πολύτιμο εργαλείο

Ως Επικεφαλής ομάδας, έχω πλήρη έλεγχο του προγραμματισμού των βαρδιών ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι. Ταυτόχρονα, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στο νέο και ενημερωμένο πρόγραμμα βαρδιών μέσω του tamigo app.

Θέλουμε να είμαστε ευέλικτοι απέναντι στους πελάτες μας και το tamigo μας βοηθά να το επιτύχουμε αυτό. Με το tamigo μπορούμε να βελτιστοποιούμε το πρόγραμμα των βαρδιών μας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τις σωστές δεξιότητες για κάθε μεμονωμένο πελάτη.

Ήδη, από το Μάρτιο, έχουμε μια καταπληκτική εικόνα του προσωπικού που θα χρειαστούμε στη διάρκεια των θερινών διακοπών. Το tamigo εξασφαλίζει ότι θα έχουμε πάντα στη δουλειά τον αριθμό εργαζομένων που επιθυμούμε.

Σήμερα εξοικονομώ πολλά χρήματα καθώς πληρώνω μόνο για τις ώρες που έχουν εργαστεί πραγματικά οι εργαζόμενοι.

Anette Sørensen

Bolia, Διευθύντρια τμήματος ανθρώπινων πόρων

Svend Halse Petersen

Rema 1000, Διευθυντής τμήματος ανθρώπινων πόρων

Tommy Hvid

Sticks'n'Sushi, Επιχειρησιακός διευθυντής

Nicolas Stubtoft

Danhostel, Βοηθός γενικός διευθυντής

Camilla Nilsen

Vitalegruppen, Επικεφαλής ομάδας

Martin Thomsen

The Call Company, Διευθυντής παραγωγής

Servicedesk

Statens It

Inge Christensen

Svinninge Bageri, Υπεύθυνη καταστημάτων

Shop photo
Supermarket photo
Service station photo
Restaurant photo
Hotel photo
Cafe photo
Healthcare photo
Call centre photo
Childcare photo
Bakery photo
Λειτουργούμε σε τοπικό και διεθνές περιβάλλον
Εξυπηρετούμε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Ακόμα κι αν ανήκετε σε μια πολυεθνική εταιρεία με εγκαταστάσεις σε διάφορες χώρες, το tamigo μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Χρησιμοποιήστε το tamigo στη δική σας γλώσσα. Παραμείνετε σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς και καθορίστε τοπικούς τύπους συμβάσεων, επίσημες αργίες και πολλά άλλα με το tamigo.

Το tamigo είναι κατάλληλο για τον καθένα μέσα στην εταιρεία σας

Βελτιωμένη επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους.

Ολοκληρωμένη επισκόπηση των δικών σας βαρδιών, πραγματικών δουλευμένων ωρών και απουσιών.

Παραμείνετε ενήμεροι για συμβάντα, καμπάνιες και ώρες λειτουργίας.

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες της εταιρείας.

Η εφαρμογή για κινητές συσκευές παρέχει εύκολα άμεση πρόσβαση.

Ανταλλάξτε βάρδιες, ζητήστε ρεπό, εκφράστε ενδιαφέρων για βάρδιες online ή μέσα από το tamigo app.

Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη διαχείριση των βαρδιών, των απουσιών και του φύλλου ωρών εργασίας.

Προγραμματίστε εύκολα τις βάρδιες ανάλογα με τους στόχους, τις συμβάσεις, τους κανόνες και τους προϋπολογισμούς.

Βελτιστοποιήστε τον προγραμματισμό σας με περισσότερες γνώσεις.

Παρακολουθήστε τις επιδόσεις των καταστημάτων.

Δείτε πληροφορίες και προειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού.

Διατηρήστε πάντα ενημερωμένο το προσωπικό σας.

Δείτε μια γρήγορη επισκόπηση των σημαντικών δεικτών απόδοσης (KPIs) ολόκληρης της επιχείρησης.

Δείτε άμεσα τα καταστήματα στα οποία ο προγραμματισμός είναι κατώτερος των στόχων.

Συγκεντρώστε γνώσεις για το μέλλον.

Προσελκύστε το ενδιαφέρον των εργαζομένων σας για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Εξασφαλίστε ότι τα στοιχεία των εργαζομένων είναι έγκυρα και προσπελάσιμα.

Ενδυναμώστε τις λειτουργίες ώστε να λαμβάνονται καλύτερες αποφάσεις.

Εύκολα προσπελάσιμη επισκόπηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού και των στοιχείων του.

Διασφαλίστε τη συμμόρφωση και την τήρηση των κανονισμών.

Κοινοποιήστε έγγραφα και δημιουργήστε και διαχειριστείτε συμβάσεις.

Επισκόπηση των δεξιοτήτων, των απουσιών και της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Πρόσβαση σε δείκτες απόδοσης (KPIs) που σχετίζονται με τους ανθρώπινους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των μεταβολών του προσωπικού.

Η δυνατότητα καταχώρισης από τους ίδιους τους υπαλλήλους εξασφαλίζει την υψηλή εγκυρότητα των στοιχείων τους.

Εύκολη εξαγωγή των στοιχείων μισθοδοσίας στο σύστημα μισθοδοσίας που χρησιμοποιείτε (σε περισσότερα από 70 συστήματα μισθοδοσίας).

Μειώστε τα ανθρώπινα σφάλματα και αποτρέψτε τις λανθασμένες πληρωμές.

Πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τους μισθούς.

Μειώστε τον χρόνο που δαπανάται για την επιβεβαίωση των πληρωτέων μισθών.

Εύκολη διαμόρφωση μισθών και καταστάσεων μισθοδοσίας.

Πλήρης τεκμηρίωση των δεδουλευμένων ωρών και των απουσιών.

Δεν απαιτείται εγκατάσταση – μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως.

Συμμόρφωση με τον Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

Εύκολη ένταξη νέων εργαζομένων.

Εύκολη διασύνδεση με συστήματα HRM (διαχείρισης ανθρώπινων πόρων), POS (σημείων πώλησης) και άλλα.

Το σύστημα φιλοξενείται στο Azure για υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας.

Καλά τεκμηριωμένο API.

Εκσυγχρονισμός των λειτουργιών σε όλα τα τμήματα.

Μπορείτε να διαπιστώνετε γρήγορα ποια καταστήματα χρειάζονται βελτιστοποίηση.

Μέτρηση της αποτελεσματικότητας των προγραμματισμένων βαρδιών.

Παρακολούθηση των λειτουργιών και επιδόσεων των καταστημάτων.

Βελτίωση του διαλόγου με κάθε έναν από τους διευθυντές.

Γνωρίστε το tamigo σήμερα

Ας ξεκινήσουμε να κάνουμε ευκολότερη τη δουλειά σας. Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επωνυμία εταιρείας*
Όνομα*
Αριθμός τηλεφώνου*
E-mail*
Μήνυμα
Contact us screenshot